Den digitala uppstickaren Mindler växer i raketfart. I dag är totalt 90 psykologer anslutna.
-Det här är bara början, säger psykologen och medgrundaren Johannes Hatem.
Företaget Mindler lanserade sin app förra året. Sedan dess har företaget vuxit snabbare än väntat.
-Vi har bara marknadsfört oss på sociala medier, det har räckt. Behovet är enormt, säger Johannes Hatem.
Han nappade direkt på erbjudandet från psykologen Rickard Färdig och entreprenören Rickard Lagerqvist, grundare av blodanalysbolaget Werlabs, att dra igång bolaget.
Trion bestämde tidigt att företaget bara skulle anlita psykologer med KBT-inriktning, inte några läkare eller andra yrkesgrupper.
-Psykologisk behandling ska bedrivas av proffs, det är min övertygelse, säger Johannes Hatem, som själv behandlar runt tio patienter i veckan.
Det behöver han för att hänga med i utvecklingen av bolaget och hålla koll på vad psykologerna behöver.
Psykologerna på Mindler träffas sällan fysiskt.
-Vi har ett nätforum där vi kan stötta varandra. Någon kanske saknar erfarenhet av en viss problematik, då kan någon annan snabbt bidra med kunskap eller ta över patienten.
Enligt Johannes Hatem är psykologerna i olika åldrar, från nyutexaminerade till veteraner. Ett visst tekniskt kunnande förutsätts för att kunna genomföra behandlingarna via videosamtal.
-Fast det är ju inte direkt avancerat, alla klarar det, säger han.
Mindler har ett avtal med vårdcentralen Väsby Läkargrupp, som gör att patienter från hela landet bara behöver betala patientavgiften på en hundralapp. Hemlandstinget står för resten av notan.
Johannes Hatem ser inte någon risk med överkonsumtion av psykologisk behandling.
-Att kontakta en psykolog är som att gå till tandläkaren, du gör det för att du måste, säger han.
Att bara storstadsbor anlitar digitala vårdgivare avfärdar han som en myt.
-Våra patienter finns i hela landet. De vanligaste problemen är ångest, depression, stress, problem i relationen och sömnbesvär.
De flesta av psykologerna på Mindler har någon annan huvuduppgift vid sidan av uppdraget, som forskning eller annan anställning. Flexibilitet och en lön över genomsnittslönen för psykologer är lockbetena.
Johannes Hatem funderar länge på frågan om vilka brister som behöver åtgärdas.
-Vi behöva kunna fler språk. I dag har vi psykologer som kan bland annat persiska, spanska och serbokroatiska, men tyvärr ingen som talar arabiska.